Известие

Collapse
No announcement yet.

156 JTD - Лампата за нагряване на нафтата мига

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За диагностика ясно, че ще се види, просто ако при такава повреде не светва нищо по таблото, може да се изключи като евентуална причина - точно затова попитах коя "иконка" премигва, за да се разбере дали са подгревни свещи, подгрев на охладителната течност или нещо трето...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      За диагностика ясно, че ще се види, просто ако при такава повреде не светва нищо по таблото, може да се изключи като евентуална причина - точно затова попитах коя "иконка" премигва, за да се разбере дали са подгревни свещи, подгрев на охладителната течност или нещо трето...
      Никоя
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

колеги здрасти. и при мен се появи този проблем от сряда. акумултора сдаде багажа /дойде му времето и студа му помогна/. смених акумулатора - 74А, и след това подгрева на свещите /прилича на реотан и се намира при оборотомера/, мигат след запалване около 15сек
        иначе колата пали като стой та гледай. чувал съм, че ако има заминала свещ колатя няма да пали лесно и сутрин при студено време ще тресе двигателя. напротив такива проблеми аз нямам, пали от раз и двигателя е като коте - мърка /да не му са уроки/. нямах проблем и при студ от -15 градуса. тази лампа не ми мига след първото палене сутрин. при последващи паления през деня, дори и при загрял двигател, лампата мига около 15 сек. и след това гасне.
        и аз като колегата се чудя кво става и на какво се дължи.
        колата е 156JTD 105
        Last edited by patro; d.m.y г., 20:47.
        Alfa 156 1.9 JTD 105
        Alfa 159 1.9 JTDm 150

Comment

И при мен мига същата лампа след като запаля. Смених свещите и нищо не се промени.
          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

При здрав акумулатор и само една изгоряла свещ, колата ще си пали. Но е хубаво, ако имаш финансовата възможност да смениш и четирите, защото те имат определен живот ако са на еднакво време... а смяната им си е играчка, така че ако можеш смени всички, ако не намира се изгоралата и сменяш само нея

Comment

Working...
            X